Horeca Services

Vintage High Tea

Dit is een Ultra Inclusive High tea waarbij u helemaal niets hoeft te doen, ja, genieten natuurlijk samen met uw gasten. Wij verzorgen alles van begin tot eind, opmaken van de tafels of het buffet, zorgen voor alle servies, thee , hapjes etc… Alles wordt gedekt en gebracht en als u klaar bent komen wij het weer ophalen in overleg. Dit kan bij u thuis of op andere locatie. Alles kan verzorgd worden vanaf 10 personen tot zoveel u maar wilt.

We gebruiken gerecycled servies en helpen daarmee het milieu, de gebruikte thee, ingrediënten van hapjes etc…, komen uit de buurt, zijn biologisch en/of fair trade.

Prijzen: Ultra All Inclusive

  • Vanaf 10 personen €25,00
  • 20-30 pers   €23,00
  • 30 pers en meer €21,50

Uiteraard kunnen de prijzen afwijken bij extra wensen maar zullen zo laag mogelijk gehouden worden.

Like onze pagina op Facebook om op de hoogte te blijven !!

High Wine

Natuurlijk is deze formule ook mogelijk als High Wine!
De wijnen worden aangepast aan uw wensen In principe gaan wij uit van biologische of fairtrade wijnen maar wilt u echt wat exclusiever dan zullen wij een offerte voor u maken. Uiteraard zullen de hapjes aangepast worden op de smaken en bestaan uit hartig
Alles in overleg en voor een mooie prijs. Bij geen grote bijzonderheden is de prijs vergelijkbaar met de High tea.

High Beer

High beer wordt u aangeboden als proeverij van verschillende bieren oplopend in smaak en promillage, ook dit kunt u naar eigen inzicht bespreken, we gaan uit van 5 soorten maar ook dat mag u aangeven Ook hier zullen de hapjes op aangepast worden.

Verder kunnen wij uw feestje of verjaardag volledig voor u verzorgen qua boodschappen, hapjes en evt. zelfs iemand die alles voor u uit handen neemt, dus de bediening doet , de afwas etc… U kunt lekker genieten van uw eigen feestje!

Uiteraard is alles bespreekbaar en de kosten afhankelijk van uw wensen Wij kunnen een offerte voor u maken met een eerlijke prijs.

Wij staan graag voor u klaar

Hebt u Zakelijk een hand tekort tijdens drukke momenten? Ook daarvoor kunt u ons benaderen (geen keuken) !!

Meer informatie
0%
GENIETEN!

Neem de tijd, verwen jezelf… Je verdient het!

Of verwen een ander met een relaxbon !

BESTELLEN