Vertellis

 Vanaf Nu verkrijgbaar bij Hands for Health, Laten we weer eens met elkaar in gesprek gaan , Positief, verdiepend , vernieuwend en vooral gezellig !!!

Vertellis Feestdagen-editie

Dit is het eerste Vertellis-spel en is bedoeld om gesprekken met meer diepgang te stimuleren tijdens de Kerst. Door de commercialisering van feestdagen met veel focus op eten en versiering lijken we soms te vergeten waar het eigenlijk echt om draait, een gezellig samen zijn en waardevolle momenten met elkaar beleven. Toch is dit wel waar de behoefte ligt.

Wellicht is dit wel een belangrijke reden waarom dit Vertellis-spel zo snel is uitgegroeid tot een begrip tijdens de feestdagen.

Dit spel is voor vrienden, families en collega’s en is perfect voor het einde en begin van het jaar, tijdens (intieme) verjaardagen of andere vrienden- en familie aangelegenheden. Samen sta je onder andere stil bij (individuele) unieke momenten van het afgelopen jaar en praat je over plannen en dromen voor het komende jaar. Door met aandacht naar elkaar te luisteren en elkaar verdiepende vragen te stellen (‘Oh, vertellis?’) ontstaan leuke verbindende gesprekken en memorabele momenten.

Vertellis Relatie-editie

De nummer 1 oorzaak van ongelukkige relaties en break- ups is het uitblijven van een goed gesprek. Hoe simpel een goed gesprek ook klinkt, in de tijd waarin we nu leven met alle (technologische) afleidingen en ons drukke en stressvolle bestaan kan goed communiceren met onze geliefde steeds lastiger worden. Uit elkaar gaan lijkt bijna normaler en gemakkelijker dan bij elkaar blijven…

Met dit vragenkaartspel van Vertellis willen wij relaties versterken! Regelmatig fijne herinneringen ophalen, de dingen bespreken die ertoe doen en samen dromen en plannen maken voor de toekomst. Dit is volgens ons dé manier voor een liefdevolle relatie en wat het spel brengt.

De Vertellis Relatie-editie is zo ontworpen dat je het meerdere keren per jaar kunt spelen.
Alle belangrijke onderwerpen van jullie leven (samen) komen aan bod. Dit zorgt voor meer begrip, waardering en liefde. Oh, en voordat we het vergeten te vermelden: ook dit spel combineert perfect met een hapje, drankje en kaarslicht of een fijne wandeling 🙂

Vertellis Gezinseditie

In onze prestatiemaatschappij ligt de druk op ouders en kinderen steeds hoger. In ieder gezin hebben veranderingen en situaties die bij het leven horen, zoals een nieuwe baan, naar een andere school gaan of relationele perikelen veel invloed.
Ook de digitale vooruitgang, denk aan smartphones, kunnen voor uitdagingen in het gezinsleven zorgen en tot irritaties, ongeduld en onbegrip leiden. Hierbij stilstaan en erover praten schiet er vaak bij in.

De Vertellis Gezinseditie is ontwikkeld om dit op te lossen! Op een simpele en speelse manier beantwoord je leuke en soms pittige vragen die van belang zijn binnen het gezin. Het spel zorgt ervoor dat ieder gezinslid zich gezien en gehoord voelt en verlaagt de drempel om tijdens, en vooral ook buiten het spel om, met elkaar te communiceren. Bovenal is dit spel een fantastisch middel om van elkaar te leren en een gezellige tijd met het gezin te hebben!

Vertellis Chapters

In onze drukke levens staan we maar zelden echt even stil, met pen & papier, om te analyseren wat we allemaal hebben gedaan, geleerd en wat er bijvoorbeeld beter kan.
Wij, Bart, Lars en Liz van Vertellis, zochten al tijden naar het ‘perfecte boekje’ dat ons zou helpen bij de dingen die wij belangrijk vinden, zoals

  • het noteren van dankbaarheid (wat je gevoel van geluk aanzienlijk vergroot!)
  • feedbacksessies met jezelf (wat gaat er goed, wat kan er beter)
  • iets dat je aan het denken zet en waar ruimte is voor insipiratie en tips.

Na zoeken en zoeken kwamen wij er eigenlijk achter dat ‘het’ boekje dat wij graag zouden willen gebruiken, niet bestaat! Vandaar dat we deze zelf zijn gaan ontwikkelen en zie hier het resultaat: Vertellis Chapters!
Vertellis Chapters is een mix van een notebook met inspirerende quotes, verhalen en feitjes om je te helpen meer uit je dagen en weken te halen. Verder bevat het boekje à la Vertellis prikkelende vragen die je helpen reflecteren en je leven bewuster vormgeven.

Bedankt voor je bezoek

Vanaf November bij Hands for health te bestellen en in te kijken !!