Travel with Care

Hands for Health - Travel with CareEen nieuwe activiteit onder de paraplu van Hands for health….

De dienst richt zich vooral op Wellness reizen, individueel maar vooral op groepsreizen met een thema om de prijzen laag te houden, veel inclusief, maar zeker ook vrijheid blijheid, veel mag en kan maar niets MOET.

Travel with Care richt zich ook op de client die zorg nodig heeft tijdens zijn reis en begeleiding, Wil je bevoordeeld graag nog eens Amerika doorkruisen met een auto of familie bezoeken in een ver land maar gaat dat niet alleen…. Ik ben graag tot uw dienst !!!

Hieronder de link naar de flyer van de Wellnessreis naar Kreta !

flyere kreta

WELLNESS reis KRETA !!

Voor inhoud van de reis tik je boven op de link voor de flyer !!!

VANAF NU TE BOEKEN, mail info@handsforhealth.nl of app 0630074811

Extra informatie over de reis (maar vraag gerust);

 • U vertrekt vroeg in de morgen met het vliegtuig vanaf schiphol naar Heraklion in Kreta,
 • De terugreis is in de avond, dus we benutten de dagen goed.
 • Transfers op Kreta zijn inbegrepen van en naar het vliegveld, in nederland in principe niet maar kan wel geregeld worden.
 • De gastvrouw zal al in Kreta zijn om de behandelkamer in te richten, benodigdheden aan te schaffen en alles voor te bereiden om jou te ontvangen voor een heerlijk Ontspannen week.
 • U kunt een zo ontspannen als actieve vakantie houden als u wilt,we gaan uit van mooi weer dus met het zwembad en het strand voor de deur is dat al geregeld, er zijn heerlijke bedden met parasols, ook op het strand. Voor de actievelingen (voor wie ontspanning door inspanning geldt) zijn er vele mogelijkheden dit zelf te ondernemen of deel te nemen aan de vele excursies die men daar aanbied voor een hele nette prijs. Vooral veel wandelingen in de prachtige natuur op plekken waar je uit jezelf niet zult komen. Deze activiteiten kunt zelf uitzoeken en bespreken zoveel u wilt.
 • De Inclusieve behandelingen kunt u uitspreiden over de dagen dat u er bent, voor de voetverwenbehandeling is het waarschijnlijk prettig dit in het begin te doen zodat u met mooie verzorgde voeten de week door kunt. Voor de dames evt. een lakje op de nagels of als extra te boeken ook een manicure met lak erbij , alles tegen zeer gereduceerde prijzen. De 3 uur massage kunt u opdelen in 6 x een half uur, 3 x een uur of 2 x anderhalf uur. Uiteraard kun je dit ook tegen gereduceerd tarief uitbreiden naar bv elke dag een uur, iedere dag weer een andere route of beleving met het lijf. Van te voren maken we op onder het genot van een drankje een planning voor die week, waar uiteraard best eens van afgeweken kan worden, het is tenslotte vakantie.
 • De workshop en de excursie door onbekend kreta staan in principe vast, maar ook hier geldt , niets moet , maar het is echt heel leuk
 • De meditatie wordt bij goed weer gegeven op het strand of een mooie rustige plek, wordt nog verder uitgewerkt
 • De lunches zijn dus niet inclusief, behalve bij de kookworkshop ( het gemaakte moet immers ook geproefd) en de excursie . Dranken ( fris/ bier/ wijn/koffie/thee) zijn dan ook inclusief. Uiteraard kun je naar de supermarkt om zelf iets te maken of te halen maar de lunchkaart is uitgebreid en ook zeer netjes geprijsd, voor 6€ heb je al drankje en een broodje, maar ook dat kun je zo gek maken als je wilt.
 • Het diner gaat net als het ontbijt in buffetvorm en er is altijd een ruime keuze voor iedereen. We nemen ook deel aan de BBQ en de Griekse Meze avond.
 • Dranken zijn dus alleen bij het ontbijt en de inbegrepen lunches inclusief, verder dus zelf af te rekenen. Uiteraard is er de mogelijkheid in je eigen appartement koffie, thee etc te maken, er is een kitchenette en een koelkast aanwezig.
 • Het appartement is voor 2 personen, er is een mogelijkheid een appartement voor jou alleen te nemen maar dan betaal je ongeveer 60€ extra per week,tijdig reserveren is gewenst en mogelijkheden niet onbeperkt. Ook is er een mogelijkheid om met 4 personen te verblijven in een groter appartement maar die mogelijkheid dient al op tijd geboekt te worden daar er maar 1 van is, geen prijsverschil verder.
 • De reis gaat door bij een deelname van minimaal 6 personen. 
 • Bij veel animo plak ik er nog een week achteraan en zal dit zijn van 21 -27 mei.
 • De Tickets worden gekocht na jouw eerste aanbetaling ( €300,00) en vallen onder jouw eigen af te sluiten reis en annulerings verzekering. De meesten hebben inmiddels een doorlopende verzekering waardoor het heel ongunstig is dit mee te berekenen in de totaalprijs. Uiteraard kan dit allemaal geregeld worden maar ben je ongeveer € 70,00 pp kwijt voor deze week.
 • Het is fijn dat je als je graag mee wilt tijdig boekt, fijn voor jou, leuk vooruitzicht, fijn voor mij zodat ik alles kan plannen voor een goede priijs.
 • VOOR WIE ; voor jou, gewoon lekker even alleen weg, tijd voor jezelf  , samen met een vriendin of vriendinnen, samen met een vriend of vrienden, als stel even tijd voor elkaar, met broer, zus , collega etc… WELKOM !!!!!
 • We houden het kleinschalig zodat je tot rust kunt komen maar toch ook als je daar behoefte aan hebt het gezelschap op kunt zoeken. Ik sta in ieder geval heel de week voor je klaar, net als het team van Zorbas.
 • IK ZIE UW BOEKINGEN VANAF NU GRAAG TEGEMOED !!!

zorbas 2 zorbas 3 20046691_1848174928542472_3737049376923485699_n