Travel with Care

Hands for Health - Travel with CareEen nieuwe activiteit onder de paraplu van Hands for health….

De dienst richt zich vooral op Wellness reizen, individueel maar vooral op groepsreizen met een thema om de prijzen laag te houden, veel inclusief, maar zeker ook vrijheid blijheid, veel mag en kan maar niets MOET.

Travel with Care richt zich ook op de client die zorg nodig heeft tijdens zijn reis en begeleiding, Wil je bevoordeeld graag nog eens Amerika doorkruisen met een auto of familie bezoeken in een ver land maar gaat dat niet alleen…. Ik ben graag tot uw dienst !!!

IMG_4209

Wellness in Oostenrijk van 29-9-2018 /5-10-2018
– 6 nachten in B&B
– ontvangst met koffie/thee en lekkersoostenrijk 1
– inclusief 6 x ontbijt
– inclusief 2 x Diner met 2 drankjes
– Dag entree voor Alpentherme Gastein
– Dagje Salzburg met de trein
– 2 uur massage
– 1 uur voet verwen arrangement
 
IMG_4211
– Wandelen zoveel u wilt
                                                    – Dagelijks meedoen met Meditatie naar keuze

Voor €425,00
Excl;
– vervoer van en naar Nederland
( kan geregeld worden maar wensen verschillen pp, zo ook de kosten.
Kan met vliegtuig+ trein/ Trein/ Auto)
-reis en annulering verzekering
-overige maaltijden
-overige dranken
-persoonlijke uitgaven
-extra massages ( te verkrijgen tegen sterk gereduceerde prijs)

Extra informatie over Oostenrijk;

*We logeren in Haus de Jong in Bad Hofgastein in Oostenrijk * Vanaf 6 personen/ deelnemers mogen we het huis voor onszelf gebruiken en gaat de reis door,dit moet bekend zijn VOOR 30 Juni 2018). * De prijs is berekend op 2 personen per kamer , er zijn ook kamers waar je met meer personen in kan en alleen kan natuurlijk ook maar dat is beperkt beschikbaar. *Het treinkaartje naar Salzburg, en vervoer naar excursies etc… wordt geregeld. * Het vervoer naar Oostenrijk kan op zoveel manieren dat het onmogelijk is dit inclusief te doen en is compleet afhankelijk van de wensen van de deelnemers. Met het vliegtuig kun je tot Munchen en dan is het 3 uur met de trein, de trein stopt 1,5 km vanaf het huis in Dorfgastein, daar kun je dus op worden gehaald door ons. Met de trein kun je vanaf elke plaats in Nederland vertrekken tot Dorfgastein. Met de auto is uiteraard het makkelijkst, dit kun je alleen doen maar met meerdere drukt natuurlijk helemaal de prijs, je kunt het zo makkelijk en zo goedkoop, duur maken als je wilt. Dit kunnen we met alle deelnemers overleggen. De tijd die je nodig hebt om te reizen is ongeveer even lang met wachttijden erbij. Uiteraard zal ik daarin bemiddelen en kan ik voor allerhande tickets/ vervoersbewijzen zorgen. * Regeling verzekering zie Kreta reis. * Overige kosten zijn de lunches en 4 diners en alles wat daarbuiten valt. In de omgeving zijn vele mogelijkheden die erg goed betaalbaar zijn, tijdens een dagje Salzburg en het bezoek aan de thermen spreekt de lunchplek voor zich en kun je aldaar in de omgeving perfect eten/drinken alvorens je terug gaat naar het huis. De dagen van de inbegrepen activiteiten zijn naar wens in te vullen en zal ik bij aanvang met een ieder van jullie doornemen, ook wat betreft de wellness die ikzelf verzorg. *Er kunnen heel veel verschillende soorten excursies gedaan worden en de wandelroutes liggen voor je klaar, evt . kan dat ook met begeleiding. * Meditatie wordt buiten op een mooie plek met fijn weer gegeven en anders binnen in een rustige ruimte, je mag meedoen maar je moet helemaal niets. Je kunt vanaf nu boeken en bent meer dan Welkom !!!

 

Hieronder de link naar de flyer van de Wellnessreis naar Kreta !

flyere kreta

WELLNESS reis KRETA !!

Wat was de reis een succes, kijk op de Facebookpagina van Handsforhealth-Travel with care en bekijk alle foto s en verhalen van afgelopen reis. De eerste aanmeldingen voor volgend jaar zijn er al en we gaan voor 2 weken in Mei, te weten de 1e week is van Maandag 13 Mei t/m Zondag19 Mei en Maandag 20 Mei  Mei t/m Zondag 26 Mei !!!! Uitgebreide informatie over deze reis volgt na de zomervakantie !!

Voor inhoud van de reis tik je boven op de link voor de flyer !!!

VANAF NU TE BOEKEN, mail info@handsforhealth.nl of app 0630074811

Extra informatie over de reis (maar vraag gerust);

 • U vertrekt vroeg in de morgen met het vliegtuig vanaf schiphol naar Heraklion in Kreta,
 • De terugreis is in de avond, dus we benutten de dagen goed.
 • Transfers op Kreta zijn inbegrepen van en naar het vliegveld, in nederland in principe niet maar kan wel geregeld worden.
 • De gastvrouw zal al in Kreta zijn om de behandelkamer in te richten, benodigdheden aan te schaffen en alles voor te bereiden om jou te ontvangen voor een heerlijk Ontspannen week.
 • U kunt een zo ontspannen als actieve vakantie houden als u wilt,we gaan uit van mooi weer dus met het zwembad en het strand voor de deur is dat al geregeld, er zijn heerlijke bedden met parasols, ook op het strand. Voor de actievelingen (voor wie ontspanning door inspanning geldt) zijn er vele mogelijkheden dit zelf te ondernemen of deel te nemen aan de vele excursies die men daar aanbied voor een hele nette prijs. Vooral veel wandelingen in de prachtige natuur op plekken waar je uit jezelf niet zult komen. Deze activiteiten kunt zelf uitzoeken en bespreken zoveel u wilt.
 • De Inclusieve behandelingen kunt u uitspreiden over de dagen dat u er bent, voor de voetverwenbehandeling is het waarschijnlijk prettig dit in het begin te doen zodat u met mooie verzorgde voeten de week door kunt. Voor de dames evt. een lakje op de nagels of als extra te boeken ook een manicure met lak erbij , alles tegen zeer gereduceerde prijzen. De 3 uur massage kunt u opdelen in 6 x een half uur, 3 x een uur of 2 x anderhalf uur. Uiteraard kun je dit ook tegen gereduceerd tarief uitbreiden naar bv elke dag een uur, iedere dag weer een andere route of beleving met het lijf. Van te voren maken we op onder het genot van een drankje een planning voor die week, waar uiteraard best eens van afgeweken kan worden, het is tenslotte vakantie.
 • De workshop en de excursie door onbekend kreta staan in principe vast, maar ook hier geldt , niets moet , maar het is echt heel leuk
 • De meditatie wordt bij goed weer gegeven op het strand of een mooie rustige plek, wordt nog verder uitgewerkt
 • De lunches zijn dus niet inclusief, behalve bij de kookworkshop ( het gemaakte moet immers ook geproefd) en de excursie . Dranken ( fris/ bier/ wijn/koffie/thee) zijn dan ook inclusief. Uiteraard kun je naar de supermarkt om zelf iets te maken of te halen maar de lunchkaart is uitgebreid en ook zeer netjes geprijsd, voor 6€ heb je al drankje en een broodje, maar ook dat kun je zo gek maken als je wilt.
 • Het diner gaat net als het ontbijt in buffetvorm en er is altijd een ruime keuze voor iedereen. We nemen ook deel aan de BBQ en de Griekse Meze avond.
 • Dranken zijn dus alleen bij het ontbijt en de inbegrepen lunches inclusief, verder dus zelf af te rekenen. Uiteraard is er de mogelijkheid in je eigen appartement koffie, thee etc te maken, er is een kitchenette en een koelkast aanwezig.
 • Het appartement is voor 2 personen, er is een mogelijkheid een appartement voor jou alleen te nemen maar dan betaal je ongeveer 60€ extra per week,tijdig reserveren is gewenst en mogelijkheden niet onbeperkt. Ook is er een mogelijkheid om met 4 personen te verblijven in een groter appartement maar die mogelijkheid dient al op tijd geboekt te worden daar er maar 1 van is, geen prijsverschil verder.
 • De reis gaat door!!! Maar er is nog plek voor jou, welkom!!
 • De Tickets worden gekocht na jouw eerste aanbetaling ( €300,00) en vallen onder jouw eigen af te sluiten reis en annulerings verzekering. De meesten hebben inmiddels een doorlopende verzekering waardoor het heel ongunstig is dit mee te berekenen in de totaalprijs. Uiteraard kan dit allemaal geregeld worden maar ben je ongeveer € 70,00 pp kwijt voor deze week.
 • Het is fijn dat je als je graag mee wilt tijdig boekt, fijn voor jou, leuk vooruitzicht, fijn voor mij zodat ik alles kan plannen voor een goede priijs.
 • VOOR WIE ; voor jou, gewoon lekker even alleen weg, tijd voor jezelf  , samen met een vriendin of vriendinnen, samen met een vriend of vrienden, als stel even tijd voor elkaar, met broer, zus , collega etc… WELKOM !!!!!
 • We houden het kleinschalig zodat je tot rust kunt komen maar toch ook als je daar behoefte aan hebt het gezelschap op kunt zoeken. Ik sta in ieder geval heel de week voor je klaar, net als het team van Zorbas.
 • IK ZIE UW BOEKINGEN VANAF NU GRAAG TEGEMOED !!!

zorbas 2 zorbas 3 20046691_1848174928542472_3737049376923485699_n